Изборите най-вероятно ще са 2 в 1, а следващото правителство най-вероятно

...
Изборите най-вероятно ще са 2 в 1, а следващото правителство най-вероятно
Коментари Харесай

Доц. Буруджиева: Изборите най-вероятно ще са 2 в 1, а следващото правителство по-скоро ще е център-дясно

Изборите най-вероятно ще са 2 в 1, а идващото държавно управление най-вероятно ще е не евроатлантическо, а по-скоро център - дясно, в сравнение с някакво друго.

Това предвижда пред БНР политологът доцент Татяна Буруджиева и добави, че идващото държавно управление ще бъде от три политически субекта. „ Правителството ще е по-скоро център - дясно, в сравнение с някакво друго, само че ще е друго, друго от евроатлантическо и се надявам, че ще бъде от три политически субекта. Първо, тъй като не ми се коства, че ПП-ДБ фрапантно и титанично ще изпаднат от диалога за държавно управление. Второ, другият индивид, третият - ще е нещо ново “, показа мнението си Буруджиева. 

Според нея не е изключено " в изборите да се пуснат Стефан Софиянски с Национална движение „Симеон Втори", „ Левицата “ се прегрупира, имаме „ Български напредък “. Няма време за чисто нов политически индивид. Като виждам локалните избори, има задоволително субекти, които ще се изкушат. За тях има време, няма време за регистрация. Около президента нещо може да излезе “, изясни политологът.

И добави, че „ търсенето на формулата за последващо държавно управление ще бъде, в случай че може максимално да се избегне директното наличие на, което е декларирало, че желае да бъде. Вероятно е и да не може да се направи болшинство от три субекта и тогава започваме да си приказваме за друго наличие на и за какво не „ Възраждане “, предизвестява Буруджиева. 

Според нея в този момент изборите са още по-неизбежни, тъй като преди 9 месеца е имало ултиматуми, а в този момент „ разминаването постоянно приказва за избори. Оказва се, че 9 месеца тези хора управляваха със кавги от заран до вечер, упрекваха се за болшинствата. 9 месеца те не поставиха старания, с цел да се приближат и да създадат по-ефективно ръководството и да взимат решения. Беше на парче за всяко решение, беше препирня, ултиматуми и дружно с алените линии на гласоподавателите им, тъй като доближават евроизбори и би трябвало да се върви на терен. И се отива при гласоподавателите с ясни неща. Какво Политическа партия да кажат като регулатори няма, промяна няма. И би трябвало да отидат при гласоподавателите и да обяснят за какво са втори, унижавани и не реализират цели, с които са печелили гласове “, разяснява Татяна Буруджиева.

" Едни избори ще слагат нещата на мястото и по отношение на това да се договаря съдружно съглашение ", безапелационна е доцент Буруджиева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР